Cristian Tone

Pentru inceput le doresc succes celor care vor sa inceapa construcția unei case, sa se inarmeze cu multa rabdare si finante pentru a duce la bun sfarsit proiectul. Primul pas este proiectul de casa pe care il imaginati cu arhitectul, iar inginerul constructor –“structuristul” calculeaza structura de rezistenta a casei. Un inginer bun iti va calcula o structura de rezistenta eficienta cu un consum de materiale redus, chiar daca uneori pretul platit pentru acest proiect ti se pare mare.
Colaborarea cu dl ing. Moanta a fost una profitabila pentru ambele parti, cel putin asa cred eu, fapt confirmat si de constructorul meu sau de dirigintele de santier, care precizau ca partea de structura este bine calculata, fara sa se faca rabat la calitate. Acum nu vreau sa fiu inteles gresit, pentru cei care vor o armare super super super beton in care sa bagi zeci tone de beton şi fier beton, bani pe care i-ai putea investi in finisaje, pot sa bage zeci-sute de tone de beton si fier, daca vor buncar, dar o casa e facut sa fie „ca acasa” nu ca la „razboi”.
Il recomand pe dl Moanta ca ing. structurist pentru profesionalismul de care a dat dovada in realizarea proiectului de rezistenţă a casei mele, a propunerilor avansate şi argumentate atât din punct de vedere logic cât şi avantajoase financiar pentru beneficiar.